Lucruri pe care vreau să le știe fiul meu adolescent înainte de a începe să aiba intalniri

Toate acestea se întâmplă prea repede pentru binele mamei mele. Fiul meu s-a jucat un minut cu pistoale Nerf și a făcut glume cu prietenii, iar în următorul vrea să aibă o relație.

Cred că știam că vor veni semnele, dar nu am vrut să se știe. Vocea lui se schimbă. El se ridică deasupra mea și a pus întrebări subtile despre relația lui. Băiatul meu este hotărât să continue acest nou capitol din viața lui, deși mi-ar plăcea să-l încetinesc puțin. Și trebuie să mă pregătesc, fie că este sau nu vina mea!

Fiul meu insistă să-mi spună că nu știu nimic despre întâlniri, dar „OMG mamă! Nu așa funcționează!” Încă simt nevoia să transmit sfaturi atemporale.

Lucruri pe care trebuie să le amintească.

Lucruri pe care am nevoie de el să le înțeleagă.

Acestea sunt lucrurile pe care nu vreau să le uite.

Înainte ca băiatul meu să aibă în față toate experiențele minunate și frumoase, cum ar fi prima întâlnire, primul sărut sau prima dragoste adevărată, vreau să fie conștient de aceste lucruri.

Manierele cool nu vor muri niciodată

Trebuie să fii politicos când intri în lumea întâlnirilor. Nu întârzia, nu întârzia și deschide ușile. Nu mânca ca și cum nu ai mânca de patru zile. Ține minte toate manierele pe care le-am găurit în creier de când aveai trei ani: folosește-ți corect cuțitul și furculița, nu-ți atingeți mâncarea, nu bea băutura și nu mai vorbiți despre tine. Crede-mă, întâlnirea ta va observa tot ceea ce faci și nu faci. Fă-o pe mama mândră

Imbraca-te asa cum iti pasa

Puteți să vă îmbrăcați cum doriți, fie că vă petreceți doar floricelele și un film, fie că ieșiți la cină. Nu trebuie să te îmbraci sau să arăți impecabil. Înseamnă că trebuie să te îmbraci adecvat pentru ocazie. Purtați deodorant (vă rog), periați-vă pe dinți, aveți grijă de păr și asigurați-vă că hainele nu arată ca și cum ar fi fost purtate peste noapte. Asigurați-vă că pantofii tăi nu au noroi pe fund. Te vei simți încrezător și și întâlnirea ta.

Nu vă fie frică de stinghereală

Anxietatea vine odată cu a fi într-o relație. Este normal. Când abia începi, nu simți presiunea să fii o întâlnire „condiționată”. Fii tu însuți și acceptă că ar putea exista pauze lungi în timpul conversației și că întâlnirea ta s-ar putea împiedica puțin.

Păstrați stânjenirea la distanță prin planificarea unei întâlniri care să includă o activitate. Acest lucru vă va asigura că nu vă priviți unul la altul în timp ce luați cina. Pune o mulțime de întrebări pentru a menține conversația și pentru a nu te pierde în traducere.
Respectul este simplu și direct.

Nu contează dacă aceasta este prima ta întâlnire sau cea de-a 50-a, încă te respect. Tu ești domnul pe care l-am crescut. Fii întotdeauna politicos, amabil și de încredere. Fii politicos, amabil și de încredere. De asemenea, ar trebui să-ți complimentezi întâlnirea. Lucrurile mici sunt cele care contează cu adevărat.


Amintiți-vă întotdeauna Regulile de consimțământ

Este ușor să faci lucrurile să se miște rapid atunci când ești tânăr și îți exprimă hormonii. Aceasta a fost o conversație pe care am avut-o de multe ori, dar trebuie să o aduc din nou în discuție. Întotdeauna, respectați întotdeauna regulile consimțământului.

Nu presupune nimic, un sărut sau orice altă formă de sex. Nu confunda flirtul cu întâlnirea ta sau cu hainele „sexy” ale acestora cu o invitație la sex. Fii conștient de faptul că alcoolul (sau orice altă substanță) îngreunează întotdeauna consimțământul. Este un fapt că „Nu” poate fi înțeles ca însemnând „Nu.” Cu toate acestea, trebuie să fii conștient de faptul că „Nu” nu este întotdeauna transmis verbal și că „Da”, indiferent cât de departe a ajuns, poate fi revocat oricând.

Nu-ți împinge prietena, iubitul sau iubitul în ceva ce nu sunt pregătiți sau dispuși să facă. Nu ai dreptul la corpul altei persoane. Notă importantă: Nu vă permiteți să vă simțiți presați în ceva pentru care nu sunteți pregătit. (Apropo, fiule… nu toată lumea face sex!

Întâlnirile ieftine pot fi la fel de romantice și distractive ca și cele scumpe

Poate fi foarte tentant să puneți presiune asupra întâlnirii dvs. cheltuind mult pentru ieșiri extravagante sau costisitoare. O cină bună vă va costa între 50 și 100 USD. Nu lăsați costul unei întâlniri să vă stea în cale. Chiar dacă nu ai bani, poți să te distrezi cu întâlnirea ta și să-i impresionezi.

Bucurați-vă de o drumeție, un picnic la o cascadă sau pe plajă. Sari peste cina eleganta si ia clatite cu ciocolata sau cafea. Luați o pătură, priviți apusul sau răsăritul soarelui, priviți stelele sau petreceți o noapte de joc. Uneori, întâlnirile casual și distractive pot fi cele mai bune.

Este în regulă să mergi olandeză

Deși este un gest frumos să plătești prima întâlnire (de fapt cred că ar trebui plătită pentru fiecare dată ulterioară), s-ar putea să nu fie posibil din punct de vedere financiar să o faci de fiecare dată. Aveți o discuție prietenoasă cu partenerul dvs. despre împărțirea costurilor sau să luați pe rând după ce vă întâlniți de ceva vreme. Să recunoaștem faptele, mulți adolescenți nu au mijloacele să plătească mult pentru întâlniri de lux.

Nu renunța la viața ta

Se deschide noi posibilități în viața ta atunci când începi să te întâlnești. De asemenea, este foarte distractiv! Vă veți descoperi că doriți să ieșiți la o întâlnire cu persoana iubită, mai degrabă decât să jucați jocuri video cu prietenii în serile de vineri și sâmbătă. Te rog, nu-ți lăsa viața să te împiedice să te întâlnești. Nu-ți petrece întreaga zi cu noua ta îndrăgostită.

Mai este nevoie de o viață în afară de relația ta. Poți în continuare să ții pasul cu hobby-urile tale, universitățile și timpul în familie. De asemenea, ar trebui să vă faceți timp pentru a vă relaxa, a vă regrupa și a vă distra. De asta ai nevoie, fiule.

Nu uita să-ți ții prietenii aproape!

Este ceva ce am văzut de prea multe ori. Oamenii pot deveni atât de obsedați de iubitul sau de iubita lor încât uită să se gândească la prietenii lor, chiar și la cei mai apropiați prieteni care au fost alături de ei în toate momentele bune și rele. Nu face asta, promit. Este greu să rănești pe cineva mai mult decât să fii ignorat ca un tricou vechi. S-ar putea să descoperi că, dacă îi împingi, s-ar putea să nu fie acolo când ai nevoie de ele.

Fă-ți timp pentru prietenii tăi. Ar putea fi timpul să pleci dacă prietenul sau prietena ta nu o primește. Le va păsa de tine dacă le pasă de tine.

Ia-o încet, iubito…

Este posibil să simți presiune din partea prietenilor tăi, a rețelelor sociale și a propriilor emoții pentru a face relația ta să se miște cu viteza fulgerului.

Dragă, este important să reții că prieteniile sunt fundamentul tuturor relațiilor. Sunt maratoane și nu sprinturi. Ar trebui să permiteți acelor sentimente să crească încet și constant, mai degrabă decât să mergeți înainte într-un ritm rapid și să ruinați procesul înainte de a începe.

Doar distreaza-te

Fiul meu adolescent ar trebui să știe că se poate distra cu acest proces. Ar trebui să fie distractiv și nu stresant până la întâlnire. Distrează-te și cunoaște-te. A se distra. Fii tu. Fii fără griji! Acestea sunt cele mai bune momente din viața ta, chiar dacă poate nu ești conștient de asta.

Să știi că poți oricând să mă atingi, indiferent de ce. Sunt întotdeauna disponibil să vă răspund la întrebări, să vă dau sfaturi sau să vă ghidez, în orice moment al zilei. Iubito, sunt aici. Iubește mereu, mamă (ahem… prima ta dragoste).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *