Ce își doresc cu adevărat adolescenții de la părinții lor

Fiica mea cea mare era o adolescentă și am fost total orbită.

După ce am schimbat mii și mii de scutece, am gestionat crizele de furie în Target pentru că nu mi-aș cumpăra un vehicul electric de 400 de dolari, am dormit pe podea lângă pătuțul fiicei mele și am făcut patru milioane de călătorii la medic pentru orice, de la o infecție a urechii până la o persoană care nu are legătură. erupție care a apărut peste noapte, m-am simțit încrezător că sunt pregătit pentru orice.

Băiete am greșit.

Fiica mea era în adolescență când aș fi dat orice pentru oportunitatea de a mă întoarce în acele vremuri, când cele mai mari griji ale mele erau cu privire la cât de des făcea caca în fiecare zi și dacă își va împărți jucăriile cu alții.

Erodarea încrederii mele părintești a fost ceva la care nu mă așteptam. Fiecare strategie parentală, truc și tehnică pe care m-am bazat, nu mai funcționează. Nu știam ce fac și eram sigur că nu îi ofer fiicei mele tot ce puteam.

Regret că nu știu ce știu acum. Aș fi făcut lucrurile altfel. Pentru a avea succes, adolescenții trebuie să-și implice părinții în viața lor. Adolescenții trebuie să se simtă iubiți necondiționat și în siguranță în fiecare zi, chiar și atunci când este dificil.
Acestea sunt top 10 cele mai importante lucruri de care adolescenții au nevoie de la părinți, bazate pe sute de conversații cu părinții și lecții învățate în tranșee.

Să fie calmul printre furtunile lor

Adolescenții duc o viață stresantă. Adolescenții au așteptări mari, presiunea colegilor și fiecare notă este importantă pentru facultate. Ca să nu mai vorbim de schimbările emoționale și fizice prin care trec. Li se spune că ar trebui să le pese de orice, când tot ce își doresc cu adevărat este să fie lipsiți de griji. Poți fi calmul și refugiul lor atunci când lucrurile devin grele. Adolescenții au nevoie de un avocat care să înțeleagă cât de stresant și emoțional este să fii adolescent.

Răbdare… Multă răbdare

Dacă răbdarea este o problemă, puteți găsi întotdeauna mai multe. Te poți simți epuizat și uzat de hormonii furiosi și de schimbările de dispoziție imprevizibile, precum și de dorința lor de a-ți purta nervii până la oase. Gândește-te la asta ca la un copil care se pregătește să zboare. Dacă simți că s-ar putea să-l pierzi, ține minte că lucrurile se pot duce rapid la sud, ceea ce poate duce la interacțiuni dificile între tine și copilul tău.

Pentru a putea discerne fără ambiguitate ce este bine și ce nu

Adolescenții au tendința de a depăși granițele. Acesta este motivul pentru care este atât de important să le spuneți copiilor dvs. ce este în regulă. Nu așteptați să aveți conversații importante. Vorbește cu ei ca adolescenți sau chiar mai tineri, astfel încât să fie conștienți de părerile tale despre droguri, alcool, vaping, întâlniri și petreceri de pijamă. Aflați care sunt consecințele pentru încălcarea acestora. Fii ferm. Fii consistent. Fii consistent. Dar, amintiți-vă că limitele nu ar trebui să vi se impună. Scopul final al unui sistem de credințe familiale este de a promova respectul reciproc și comunicarea deschisă.

Să fie cea mai mare majoretă a lor

Adolescentul tău ar trebui să fie mândru de realizările lor, indiferent cât de mici sau mari. Îi poți susține la antrenamente și îi poți încuraja la jocuri. Lăudați-i pentru scorurile lor la matematică sau pentru modul în care au tratat o ceartă cu un prieten. Fiecare realizare din viața lor are valoare. Fiecare realizare este un pas în călătoria lor către încrederea în sine și îi ajută să realizeze potențialul a ceea ce pot realiza.

Libertatea de a descoperi câteva lucruri pe cont propriu

Se spune că libertatea nu merită să ai dacă nu permite greșeli. Ar trebui să vedem greșelile copiilor noștri ca eforturi creative de a le satisface curiozitatea față de lume. Cu o mulțime de îndrumare, trebuie să fim capabili să-i lăsăm pe copiii noștri să se revolte și să-i împingem să-și găsească propriul drum.

Simțiți căldura atingerii noastre

Se retrag în timp ce te apleci să-i îmbrățișezi. Te duci în dormitorul lor să-i verifici, iar ei îți cer să pleci. Nu contează cât de dificil este, nu înseamnă că ar trebui să o iei personal. Nu-ți dezamăgi adolescentul, în ciuda semnelor de retragere. Cât de des este posibil, îmbrățișați-le, loviturile degetelor și ghionturile umărului. Deși s-ar putea să nu fie interesați sau recunoscători, chiar și cei mai capriciți adolescenți au nevoie și iubesc căldura părinților.

Să fie prezenți în viața lor

Timpul tău este cel mai bun cadou pe care îl poți oferi adolescentului tău. Închideți telefonul, lăsați televizorul jos și profitați de acele momente. Sunt trecători. Adolescenții sunt imprevizibili, așa că nu uitați asta! Pot fi în dormitorul lor încercând să închidă lumea exterioară un minut și apoi se vor întoarce în patul tău la ora 22:00, când sunt epuizați, gata să-și împartă ziua cu tine. Renunță. Ascultă din toată inima. Păstrează-ți familia aproape și conectată emoțional. Adolescenții au nevoie ca părinții lor să fie alături de ei atunci când au nevoie și atunci când nu.

Chiar dacă nu sunt acceptate, îndrumare

Uneori, adolescentul tău nu te va asculta, nu va fi frustrat sau nu te va lupta. Dar, vor avea în continuare nevoie de îndrumare. Experiența ta de viață te poate ajuta să eviți greșelile mari. Chiar dacă par să nu asculte, te poți mângâia în faptul că preia totul. Deși s-ar putea să nu asculte acum, într-o zi când totul va fi pierdut, își vor aminti tot ce ai spus.

Să-ți amintești cum era să fii adolescent

Este important să păstrăm amintirile din anii adolescenței în buzunarele din spate atunci când ne creștem copiii. Nu eram perfecti. Am făcut greșeli. Am încălcat regulile. Adolescenții noștri ne vor urma exemplul. Înțelepciunea în adolescență ar fi mult mai puțin plăcută.
Să-i iubesc necondiționat și cu înverșunare, chiar și atunci când nu sunt foarte iubiți.

Ei merită dragostea ta, chiar și atunci când sunt în cel mai rău caz. Ar trebui să-i iubești chiar și atunci când sunt capriciți, obosiți, egoiști și răspund, sau când sunt supărați pe lume. Au cea mai mare nevoie de tine atunci când sunt în cel mai rău caz. Nu renunta la ele. Trebuie să le spuneți că sunteți stânca lor și că iubirea voastră necondiționată este necondiționată. Deși ar putea crede că ești mereu acolo pentru ei, într-o zi își vor da seama că ești singurul care a fost cu adevărat acolo pentru ei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *