REGULAMENT LITTLE-DIVA

Inainte de a participa la o petrecere, va rugam sa consultati regulamentul!!!

Locul de joaca Little Diva din Bucuresti, sectorul 6 este destinat copiilor ce se incadreaza in limitele de varsta afisate mai jos. Cititi cu atentie regulamentul urmator:

 1. Salonul nostru spa  se adreseaza copiilor cu varste cuprinse intre 5-13 ani. Copiii care nu au implinit varsta minima de acces in spatiu vor fi insotiti de un adult.
 2. Va rugam sa respectati ora de incepere a petrecerii pentru o buna desfasurare a evenimentului. Eliberarea salonului trebuie facuta in maxim 10 minute de la terminarea petrecerii pentru a avea timp de curatenie, odihna si pregatrea urmatorului eveniment.
 3. Accesul copiilor in spatiu este permis numai cu incaltaminte de interior. Noi le oferim papucei dar pentru joaca si parada modei, copiii trebuie sa aiba incaltaminte curata de schimb. Accesul adultilor insotitori in locul de joaca este permis doar cu cipici, disponibili gratuit la salon.
 4. Obiectele expuse in salon nu trebuie atinse fara acordul staff-ului.
 5. Nu este voie in incinta locului de joaca cu obiecte ascutite, contondente.
 6. Little Diva nu raspunde de obiectele pierdute. Va rugam sa aveti grija de lucrurile dumneavoastra.
 7. Staff-ul noastru nu tolereaza cearta, bataia, comportamentul violent, agresiv,obscen, limbajul urat, glumele rau intentionate ale copiilor sau ale insototorilor acestora vizavi de ceilalti copii/insotitori/personal. In situatiile enumerate mai sus, persoanele implicate pot fi avertizate sa paraseasca locul de joaca imediat fara returnarea contravalorii biletului de intrare si fara reprimirea ulerioara la locul de joaca.
 8. Daca timpul ne permite si doriti sa prelungiti petrecerea cu inca o ora se va achita o taxa de 200 de lei.
 9. Detaliile privind numarul de copii, serviciile suplimenare, meniul si eventuala prezenta a parintilor in incinta locului de joaca Little Diva, se transmit cu cel putin 4-5 zile inainte de eveniment.
 10. Este interzisa deteriorarea si folosirea neadecvata a costumatiilor, accesoriilor si diverselor produse folosite in cadrul salonului. Insotitorii copiilor isi asuma responsabilitatea achitarii contravalorii pagubelor produse de acestia in incinta salonului.
 11. Materialele digitale realizate in incinta salonului Little Diva apartin in exclusivitate echipei Little Diva  care isi rezerva dreptul de a le utiliza pentru reclama.
 12. Este responsabilitatea parintelui organizator sa aduca la cunostinta invitatilor regulamentul spatiului. Echipa Little Diva nu se face responsabila de orice consecinta rezultata in urma necitirii regulamentului sau nerespectarii acestuia.
 13. Eventualele altercatii, certuri ale copiilor provocte din relatia dintre copii, problemele de comportament ale acestora, din nerespectarea, neascultarea si necunoasterea regulilor prezentului regulament  nu sunt  responsabilitatea  locului de joaca.
 14. Prin accesul la petrecere acceptati toate prevederile prezentului regulament.

Pentru detalii, va stam la dispozitie pe pagina oficiala de facebook, pe mail la littledivaromania@gmail.com si la nr. de telefon: 0734.348 .659

regulament little-diva