REGULAMENT LITTLE-DIVA

Inainte de a participa la o petrecere, va rugam sa consultati regulamentul!!!

Locul de joaca Little Diva din Bucuresti, sectorul 6 este destinat copiilor ce se incadreaza in limitele de varsta afisate mai jos. Cititi cu atentie regulamentul urmator:

 1. Accesul in locul de joaca se  face cu 5 MINUTE inainte de inceperea petrecerii. Va rugam sa NU veniti cu jumatate de ora inainte! Este nevoie de cel putin 1 ora pauza intre petreceri pentru curatenie si odihna personalului, de aceea va rugam sa ne respectati programul.

 2. Dupa terminarea petrecerii, eliberarea salonului trebuie facuta in maxim 10 minute de la terminarea petrecerii pentru a avea timp de pregatrea urmatorului eveniment (curatenie, odihna si alte pregatiri in functie de pachet).
 3. Nu este permis accesul persoanelor neautorizate in  bucataria salonului si nici in cabina de schimb pentru parada modei  fara acordul staffului. Animatorul si personalul vor anunta momentele in care se va intra in cabina din diverse motive ce tin de programul petrecerii.
 4. Pentru o desfasurare cat mai buna a petrecerii, fara alunecari, va rugam sa aduceti copilului dvs. o pereche de incaltaminte pentru interior sau sosete antiderapante. Noi le oferim papucei gratis pe parcursul eventimentului dar pentru joaca si parada modei,  este de preferat ca acestia sa aiba incaltaminte curata de schimb.
 5. Detaliile privind numarul de copii, serviciile suplimentare se transmit cu cel putin 2-3 zile inainte de eveniment.
 6. Accesul adultilor insotitori in locul de joaca este permis doar cu cipici, disponibili gratuit la salon.
 7. Salonul nostru spa  se adreseaza copiilor cu varste cuprinse intre 5-12 ani. Copiii care nu au implinit varsta minima de acces in spatiu vor fi insotiti de un adult.
 8. Este interzisa atingerea obiectelor expuse in salon (obiecte de decor, spray-uri etc) fara acordul staffului indiferent daca este adult sau copil.
 9. Este interzisa deteriorarea si folosirea neadecvata a costumatiilor, accesoriilor si diverselor produse folosite in cadrul salonului. Insotitorii copiilor isi asuma responsabilitatea achitarii contravalorii pagubelor produse de acestia in incinta salonului.
 10. Little Diva nu raspunde de obiectele pierdute. Va rugam sa aveti grija de lucrurile dumneavoastra.
 11. Nu este voie in incinta locului de joaca cu obiecte ascutite, contondente.
 12. Staff-ul nostru nu tolereaza cearta, bataia, comportamentul violent, agresiv,obscen, limbajul urat, glumele rau intentionate ale copiilor sau ale insototorilor acestora vizavi de ceilalti copii/insotitori/personal. In situatiile enumerate mai sus, persoanele implicate pot fi avertizate sa paraseasca locul de joaca imediat fara returnarea contravalorii biletului de intrare si fara reprimirea ulerioara la locul de joaca.
 13. Detaliile privind numarul de copii, serviciile suplimentare se transmit cu cel putin 2-3 zile inainte de eveniment.
 14. Materialele digitale realizate in incinta salonului Little Diva apartin in exclusivitate echipei Little Diva  care isi rezerva dreptul de a le utiliza pentru reclama (foto/video etc).
 15. Este responsabilitatea parintelui organizator sa aduca la cunostinta invitatilor regulamentul spatiului. Echipa Little Diva nu se face responsabila de orice consecinta rezultata in urma necitirii regulamentului sau nerespectarii acestuia.
 16. Eventualele altercatii, certuri ale copiilor provocte din relatia dintre copii, problemele de comportament ale acestora, din nerespectarea, neascultarea si necunoasterea regulilor prezentului regulament  NU sunt  responsabilitatea  locului de joaca.
 17. Prin accesul la petrecere si semnarea contractului de inchiriere a locatiei, acceptati toate prevederile prezentului regulament.

Pentru detalii, va stam la dispozitie pe pagina oficiala de facebook, pe mail la littledivaromania@gmail.com si la nr. de telefon: 0734.348 .659

regulament little-diva