Petreceri SPA Party

Uita de petrecerile tipice pentru copii! Vino si sarbatoreste alaturi de noi in stil Spa Party si nu vei regreta!

spa party

Va vine sa credeti sau nu, la fel ca adultii, copii chiar au nevoie de o evadare din viata de zi cu zi. Gradinita, scoala sau activitatile extra scolare ii solicita, sa nu mai vobrim de teste (in cazul fetelor care sunt deja la scoala). Asa ca lasati copiii sa se distreze in lumea glamour din cadrul salonului Little Diva unde sarbatorita si prietenele ei isi urmeaza visele. Nimic nu e mai distractiv pentru fetite decat sa isi imite mamicile prin incercarea haioasa de se imbraca in hainele lor, de a se machia sau de a purta pantofii cu toc. Acum aveti oportunitatea de a va face micuta domnisoara sa se simta cel mai important copil din lume si de a se bucura de experienta de o zi in pantofii unui om mare. Alaturi de noi, aniversarea ei va fi de neuitat.

Little Diva este si un loc educativ unde copiii pot invata multe lucruri utile. Este adevarat ca petrecem dar in acelasi timp ii invatam pe copii moduri sanatoase si distractive de ingrijire corporala, sfaturi utile pentru cand vor creste mari. Tot aici promovam prietenia, frumusetea interioara dar si cea exterioara prin eleganta, finete si bun gust, de aceea la noi, distractia se imbina cu invatatul. Iar cand cele doua sunt la pachet, e mult mai frumos si mai placut.

ATENTIE!  Sa nu credeti ca nu primim si baietii la petrecerile noastre, desigur ca este un loc dedicat fetitelor dar daca acestea vor sa isi cheme  cativa prieteni baieti, acestia vor fi intampinati cu mare drag. Au si ei costumatii pregatite special pentru parada modei, jocuri, dansuri si alte activitati care sa se potriveasca atat fetitelor cat si baietilor, deci si ei vor fi rasfatati si distrati.