Animatori petreceri copii

Pentru SUPER PETRECERI va recomandam sa inchiriati si un personaj care sa ii distreze pe copii. Colaboram cu animatori petreceri copii profesionisti care semana foarte bine cu personajele din desenele animate.

Animatorii nostri organizeaza diverse activitati, jocuriĀ  si concursuri astfel incat copii sa fie mereu distrati pe parcursul petrecerii. Pentru fetitele mai mari avem personaje speciale: celebra cantareata si dansatoare Shakira. De acum personaj disponibil, la cererea clientilor.

Animatori petreceri copii

De asemenea tot pentru fetele mai mari, puteti opta pentru un MC, o majoreta sau chiar personajul nostru original Litte Diva!

Diva stie toate jocurile si dansurile in voga, in plus are suvite chic in par si este imbracata cu stil, fix pe placul fetitelor.

Animatorii pentru petreceri copii se ocupa de distractia copiilor iar parintii pot sta linistiti stiind ca micutii lor au o ocupatie la petrecere.

Personaje disponibile: Elsa, Anna, Buburuza si Motan Noir, Rapunzel, Luna, Ambar din Soy Luna, Aurora, Cenusareasa, Belle, Alba ca Zapada, Ariel, Neinfricata Merida, Minnie, Daisy, Sofia I, Jasmine, Tinkerbell, Pocahontas, Personaje din My Little Pony: Twilight Sparkle, Fluttershy, Pinkie Pie, Rainbow Dash, Mal din Descendentii,Violetta, Draculaura din Monster High, Barbie, Hello Kitty, Clownita, Shakira, Little Diva, Majoreta etc.

Mascote: Mickey, Minnie, Olaf.